Din istoria painii
DANIEL DOSA
Cod produs: YLIB4434
sub 3 bucati in stoc
1000 Lei
Reducere: 5%
950 Lei
Ultimele bucati
Astazi painea a devenit un aliment atat de obisnuit, incat putini oameni isi mai pun intrebari despre istoria ei sau despre procesul de fabricatie. Chiar si painea din zilele noastre are o "poveste" care incepe cu graul, materia prima, se continua cu macinarea lui, cu modul de preparare al painii si se incheie cu cateva sfaturi care ne ajuta sa alegem produsul pe care-l consumam zilnic....
Daca esti din
se livreaza in 2-5 zile lucratoare

Ai intrebari?
Suna-ne acum la 0311.100.294

Transport Gratuit
Peste 125 RON

Oferi un cadou?
Ti-l impachetam noi!
Din istoria painii de Daniel Dosa
Astazi painea a devenit un aliment atat de obisnuit, incat putini oameni isi mai pun intrebari despre istoria ei sau despre procesul de fabricatie. Chiar si painea din zilele noastre are o "poveste" care incepe cu graul, materia prima, se continua cu macinarea lui, cu modul de preparare al painii si se incheie cu cateva sfaturi care ne ajuta sa alegem produsul pe care-l consumam zilnic. Urmarind "povestea painii" si cateva expresii: "a-ti castiga painea", "a-i lua painea de la gura" sau "painea noastra cea de toate zilele", ne dam seama cat este de pretioasa. Cartea va prezinta cum se produce o paine si poate fi de real ajutor in cadrul activitatilor didactice din gradinite si scoli, fiind bogat ilustrata si avand un bogat continut din punct de vedere al informatiilor.
ISBN | 9789731842677 |
Autor | Daniel Dosa |
Editura | Tehno-Art |
An aparitie | 2017 |
Numar pagini | 24 |
Tip coperta | Paperback |
Lungime | 29 |
Latime | 21 |
Cod Bare | 9789731842677 |
Pentru | Fete, Baieti |
Pasiunile copilariei | Cultura generala |
Materie | Istorie |
UM Dimensiuni | cm |
Varsta | 6-8 ani, 9-12 ani |
Clasa | Gradinita, Clasa 0, Clasa 1, Clasa 2, Clasa 3, Clasa 4, Clasa 5, Clasa 6 |
Fii primul care sparge gheata!
Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.